tisdag 30 december 2014

Åhå!

Inga bilder i dag. 

Klockan ringde åtta. Jag gick ner och koka mitt gröna te´och tog muggen med i duschen. Så gör jag alltid. Samtidigt väckte jag Monsieur. Vi skulle till Mustapekka före vår frukost. Det drog ändå ut på tiden. Vi var inte hemma förrän kl 12. Men nu var vi skit hungriga.

Efter frukosten tror jag att Monsieur tog en lur medan jag beslöt avsluta min Kolumbus. Jag tömde hela mailet och satt brev och sånt i egna kansior och sen alla i en slutlig där jag skrev "En massa gamla mejl!"


Sen sku jag då ringa till Elisa. Nu hade Monsieur gått ut. Först tala jag med en tant som trodde att jag hette Monsanger och skicka mig vidare till en annan tant. Nu fick jag vänta i 15 minuter. Hon förstod nu sen att jag hette Mosander, men ändå skicka hon mig vidare till en man. Han var sjukt trevlig och det gick snabbt och nu är då min Kolumbus avslutad. Och Monsieur kom hem.


Också jag tog en lur och sen fick jag ärtsoppa och läste Teirs Vinterkriget. Klockan 21 börja en jätte bra film på ettan. Phil Spector med Al Pacino i huvudrollen och Helen Mirren som advokat.

I morgon är det nyårsafton. Då brukar vi alltid gå på bio. Och för en stund sen satt jag griskotletterna i vinmarinad.

Adjö!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar