fredag 31 maj 2013

VI SOV I SOFFA-SÄNGEN
7.30 vakna vi, gick på tuppen och Aron fick kakao. Sen somna vi på nytt och sov till lite över nio.  Frukost och Cars på Youtube och sen tyckte mofa att dom sku gå till Kimmis.

Jag gick i duschen, städa undan, bädda o.s.v. Sen beslöt jag värma gröten och meddela att nu kan dom komma.1,5 h hade dom säkert varit borta. T meddela att Aron springer omkring i kalsare på Kimmis att borde jag komma. Nå nej, tyckte jag. Det tog tid innan dom kom. Då berätta mofa att Aron hade stigit på bakplattan av en cykel som en flicka, 4 år, cykla med. Dom lekte sen massor tillsammans. Sen håka dom att Kimmis bassäng var tvättad och att där blivit kvar vattenpölar. Först tog dom av sig strumpor och skor men sen då resten av kläderna. Där fanns pölar att ligga i på mage. Dom lekte att dom bada bastu och sen simma. Aron kom hem barfota och i bara kalsare. Det var bara att sätta honom direkt i duschen.


HAN FICK SIN GRÖT

Åt med god aptit. Snart meddela mamma att pappa kommer strax efter honom. Jag packa hans saker och klädde på honom och så gick vi ner till bilen. Dom for hem.


UPPKÖPSLISTA
för Musta skrev vi sen. T sku till K-rauta efter någå grejer så jag gjorde hela uppköpet själv. Klockan var lite över 18 när vi kom hem. T fick en champion grogg och var på nätet. Jag fick en whisky grogg och laga maten. Vi åt på övre terassen.

Oolannin lohkoperunat, stekta kycklingfiléer, sallad och gräddfilssås.


EN NICHOLSON FILM
börja på Ava. Beslöt att inte se. Men strax börjar på Teema en film om utrednngen av JFK mordet. Jag har sett den men kanske man borde.


VI SER NU ÄNNU
hur vi gör i morgon. Det beror väl lite på vädret. Kanske uppdateras med orange text, eller...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar