tisdag 21 maj 2013

DET BLEV INGEN VERKSTAD
Jag beslöt göra andra saker. Börja ändå med frukost.

Sommarens sista Bodö-blåbär.



KAMERANS MINNESKORT
är fullt. Jag kanske skall fota nåntng viktigt och så meddelar den att jag måst radera bilder. Jag gör det och kan sen fota lite igen. Där finns bilder från 2011. Nu kolla jag bloggen och tog samtidigt bort bilder från kameran. Skall fortsätta igen en annan gång. Orsaken var att det är Arons dagisvårfest i  morgon bitti. Då brukar jag ta massor med bilder och sen välja dom bästa.


GILLAS OCH MIN FÖDLARE
har vi dom senaste åren brukat fira med teater eller opera. Senaste år var det en kulturpromenad. Så hade vi planerat också i år. Promenaden skulle ha varit i morgon. Dom har lovat regn så det är ju bra att jag hitta på nånting annat: Humorlandskampen på Svenska Teatern. Det blir kl 16 på lördagen och sen pizza på Vespa efteråt. Jag beställde biljetterna från Lippu.fi. Dom sku avhämtas från Ärrän så jag passa på att besöka min gumor samtidigt. Hon tyckte att vi skulle gå ut. Ändå  blev det bara en kort promenad. Vi gick sen till Lippakiosken där jag fick glass. Sen satt vi ganska länge på en bäk utanför Helenahemmet och sen ännu i hennes rum. Två timmar var vi tillsammans.


HEM VIA MASURKKA
Jag hade tvättat min kittfärgade jacka med bruna saker så den blev lite solkig. Jag har sett reklam på Vanish och fundera nu sen att sku det kunna hjälpa. 

När jag kom hem satt jag jackan i tvättmaskin med Vanish och lite tvättpulver och det ser ut att ha lyckats.


SOPPRÖTTER
200 g till min soppa.  Några bitar  hackad frusen spenat fanns ännu i frysen kvarblivna från nån mat och en färsk morot. Dessutom matlagningsgrädde.


Det här är alltså grönsakssoppa - inte ärtsoppa.



ANDRÉS GÄST
i Gamla onsdag är någon som jag inte har en aning om vem det är.
Måst jag titta?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar