onsdag 29 maj 2013

MONSIEUR TOG EN PROMENAD
före frukosten medan jag koka kaffe, och gröt och smaksatte jugurten. Jag hade tänkt ta kaffe och bröd med till verkstan men konstatera att termosen hade blivit där.  Ja ja. det var bara att äta frukost hemma. Trots Husis kom jag ändå iväg kl 12.


HÄNGENA MED STJÄRNTECKEN
är så roliga att göra. I dag gjorde jag två helt färdigt och såga några till.

 Lejonet och oxen.

Dom här skall jag fortsätta med i morgon.



CARO
kom på besök. Hon hade varit till posten och biblioteket och kom plötsligt ihåg en bilderbok hon ville ha från varaston. Ändå hitta vi den inte.

Men trevligt med Caro-besök och så gav vi oss av båda kl 16.


GÅRDSTALKO
sku börja kl 17. Men när jag kom till vår gård stod där nån käring och klippte mina buskar. Det var bolagets ordförande och jag blev så arg för hon bor int på vår gård och det var jag som sku klippa häcken! Tgick ner och sa att det här är vår gård och så gav hon saxen åt Monsieur och så fick jag sen klippa resten.

 Här klipper jag.

Herra Mosander krattar.

Jag fortsatte sen ännu med att klippa ner  häcken så att det blev typ en halv meter höjd kvar. Sen ännu kvistar av hägg och syren som hängde lite jobbigt ut över gatan. Jag tala ganska länge med en Marianne Sundholm. Sen dela vi en jaffa i garaget med T och sen gick jag hem. 

Jag beslöt prova klänningen från gymnasiet och den gick fortfarande efter tvätt på mig. I skolan var det en klänning med minilängd. Nu skall den vara tunika.

Bra att jag hitta den   : )



SICILIEN SALLAD
blev vår middag idag. 

Vi åt uppe på takterassen och blev lämpligt färdiga till Borgen. Jag såg sen ännu på tian...



I MORGON
blir det säkert frukost i verkstaden. Det skall bli roligt att fortsätta med stjärnteckenhängena.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar