fredag 31 maj 2013

EN LITEN SÖT AMANDA
har kommit till världen. Lite över ett på natten ringde kännykkän och Caro bad mig dit. Jag tog taxi - dom bor ju inte hemst långt från oss - och Sande kom ner och öppna. Aron sov och dom for iväg till Barnmorskeinstitutet, som ju också är helt här nära. Jag hade satt en för tjock tröja på mig - Caro gav åt mig en skjorta. Balkondörren var öppen och nu hörde jag näktergalen hela natten.
7.30 ropa Aron "mamma" och han blev helt glad och börja skratta när han såg mig. 7.51 föddes Amanda.

Kanske 45 min senare skickade Sande den här bilden.


MED JEEPEN
kom mofa efter oss. Hem via en K-butik. Jag var sjukt kaffesugen. Satte genast igång med frukost. Idag fick vi alla hårdkokta ägg. Mofa gick med Aron till Kimmis medan jag duscha. Sen koka jag gröt åt Aron vilket var onödigt för dom hade fått plättar på Kimmis. I lagerdelen av verkstaden hitta vi då böcker på onsdagen. Bl.a Vem skall trösta knyttet? Den läste vi nu. Men någon tupplur blev det inte. 


VIA ALEPA
till Barnmorskeinstitutet. Caro ville ha Jaffa och Cocis och choko och karkkir och vad det nu var. Vi skulle ha korvsoppeingredienser. En glad pappa kom emot sin Aron och så gick vi in.

 Marttorna stickar pipor till nyfödda.

 Se så nätt Aron tittar på sin lillasyster.

 Här sitts det i pappas famn och spelas spel.

 Det fina plagget jag köpte från Nudge.

 Aron liknar sin fafa precis. Är det här en mosandernäsa?


SNART KOM OCKSÅ
Risto och Helena. Dom hade med sig skumppa. Trevligt att träffas. Vi hade ändå varit där ren en timme så pikku hiljaa gav vi oss iväg. Jag skulle ännu koka korvsoppa och klockan blev småningom sju. Mofa och Aron gick med Kalles gamla skateboard till Kimmis igen med jag koka soppa. 
Kl 20 satte vi oss till bords. Aron har lite svårt för att koncentrera sig på att äta.

Mofa matar.

Efter en dag full av stohej somnade Aron utan musik den här gången. Det gick snabbt.

Antagligen slipper Salminens hem i morgon och kommer den här vägen efter Aron. Nu behöver  jag ju inte vara stand by mera så kanske jag också far till lande över en natt   : )


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar