fredag 1 mars 2013

BORING
eller kanske nu int så. Lite före åtta vakna vi för att få frukosten färdig till Jälkiviisaat. Grejen var att Caro och Aron skulle komma ren kl 16. Hur som helst kom vi iväg helt ok, men  i Arabia Center var vi sjukt långsamma och vi träffa Gilla och tala länge helt glatt med henne. Men lite över tre ringde Caro att nu är dom på väg så det betydde att vi inte var hemma när dom kom.

 Och när vi kom satt dom i köket och mamma gjorde dinosar åt Aron av modellera.

Aron var på helt jätte gott humör fast han här ser lite fundersam ut.

Vacker mamma!
Mofa var sen på datorn med Aron medan vi satt nere och språka med Caro.

Plötsligt såg jag vårt vackra fönster   : )


VÅR MIDDAG
var utsökt. Persiljebiffar med potismos och sallad. Persiljebiffarna kanske jag skrev om då på julen: malet kött, citronsaft, salt, svartpeppar och persilja. Grillas helst.

Det var så roligt i matbordet så jag glömde fota. Förlåt!

 I Biet Maija finns en jätte rolig episod där gräshoppan dansar med en liten larv. Då sitter alltid Aron i min famn och vi skrattar så åt den lilla larven som faller omkull just när dansen är slut   : )

Aron somna tiotiden och Caro kom och titta på Skavlan och fick grönt té.



SLUTLIGEN

När jag såg bilden av Lucia-smycket där jag precis tyckte att smycket bestod av fjädrar av titan beslöt jag ju att om jag en dag får i uppdrag att göra ett Lucia-smycke gör jag det just så. I går på Jari Saaris utställning fanns det här halsbandet. 

Dom små fjädrarna blir ett perfekt Lucia-smycke   : )

2 kommentarer:

  1. Vacker Mamma = Sant! Isynnerhet nu med sin pannluggsfrisyr. Nu liknar hon mycket dej! (Som bara pikulite yngre...) ;)

    SvaraRadera