söndag 3 mars 2013

"LASTENSAIRAALA HAJOAA KÄSIIN..."
Den här ljusreklamen har säkert alla sett på busshållplatserna. Man vänder sig till oss på gatan för att få pengar till barnsjukhuset. Det är så fel!!! 
Centrumtunneln som planeras under innerstaden har nu stadsplaneringsnämndens nya ordförande Risto Rautava konstaterat att helt eller delvis kan betalas av privata finansierer. Dessutom har cheferna för några stora försäkringsbolag visat intresse för projektet. Jösses ändå! Kan inte dom finansiera Tölö barnsjukhus?


TVÅ NYA BESTÄLLNINGAR
Ett hänge till en priva person - en konfirmationsgrej som kommer att bli likadan som Calles.



En beställning till ett företag. I och med att Kajo ringde lördag kväll och förklara att ett försäkringsbolag gör en beställning, betydde det att jag måste skaffa ett förskottsskattenummer. Det skall jag sköta i morgon och kanske t.o.m registrera "Babbbens Smyckeri".  Hittills har jag enbart sålt till privata personer. Ändå sade damen jag för länge sen talade med att så fort en firma gör en beställning måst jag ha ett förskottsskattenummer.


MCKET LÅNGSAM MORGON
så när jag äntligen varit i duschen beslöt jag ta en promenad. Och då var det ju fiffigt att hälsa på min gudmor. Vacker solnedgång när jag gick hem. Bilderna tagna med min telefon.

Fin sol på stenvägg.

Här ganska nära mitt eget hem.

SÖNDAGSPASTA
genast när jag kom hem. Den här gången tonnfisk som omväxling.


SLUTLIGEN 

Caro hade tydligen lite mera uppnäsa i lågstadiet   :)
 


2 kommentarer:

  1. eller så hade den som klippte trubbig sax!!
    Instämmer med insamlingen av pengar till barnsjukhuset!! Ingen ger pengar till ett sjukhus men sen nog till ett pariserhjul där guggenheim skulle komma....idir...

    SvaraRadera
  2. Jo, för när jag tänker efter tycker jag att du aldrig har haft uppnäsa : )

    Verkligen! Beslutsfattarna är idir!

    SvaraRadera