måndag 11 mars 2013

IDAG I VERKSTADEN
halvdag. Först lyssna jag på Sigur Ro's, sen på Njassa och när dit kom en gäst lyssna jag på Tempest. Jag skulle göra nånting nytt och fint i stället för det misslyckade silvernäthänget, men med tanke på design var jag ganska oinspirerad.

Vad sku det här nu kunna bli. Hänge? Brosch?  Kanske brosch. Måst ännu funa.

Så jag beslöt göra ett skrotsmycke. Att löda skrot på en platt yta är oändligt mycket lättare än att göra det i en "skål". Så fort skålen blir het faller allting ner från "väggarna".  Jag blev lite förvånad när jag såg måtten på det tidigare skrothänget. Hur litet det var. Men det är alltid så att när jag fotar mina smycken ser dom stora ut. Jag borde alltid skriva mått.

Det skall natutvis ännu i syrabad och polertrumlare.

Här liksom hänger det.

Nu har jag börjat fundera att skall dessa skrotsmycken finnas i kategori Halssmycken eller i kategori Recycling. Vad tycks?


HELA VECKANS MENU
skrev jag före verkstaden. Jag är ju så tråkigt trad att det ju inte var så jobbigt, men ändå tyckte jag att jag måst nämna allt vad jag sätter i munnen. Visserligen har ingen sagt att jag behöver en sådan lista, men förnuftet säger att dietisten säkert vill se en sån. Det är alltså i morgon jag skall få goda råd.

Så det var ju då igen sill och knackisar idag.
Nu avslutar jag bloggen.

Strax Danska artkitekthem på Teema.  


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar