tisdag 26 februari 2013

IDAG I VERKSTADEN
ett par timmar. När en Christer blev pensionär för tre år sedan gjorde jag till honom ett drag som var ett nyckelhänge. Den lilla ringen som höll en fena var inte lödd så fenan har tappats. Och i fickan under tre år har också den gnidinfattade zirkonen fallit. När Kaj fick sitt hänge på lördagen visade Christer draget till mig att han har haft det i sin nyckelknippa ända sen han fick det. Men jag blev ju lite snopen. Det fattades ju det ena och det andra.

Nu är det reparerat.


Så skulle jag då fortsätta med skrotskålen. Inne i skålen hängde en pärla av plast. Den hölls lite dåligt och silvertråden bilda en länk upptill så jag beslöt löda den. Liksom helt snabbt utanför. Men natutvis brann plast pärlan upp.

 Nu skall här då putsas och poleras igen och så får jag fästa dit nånting annat.


Sen skulle jag då fortsätta med det här smycket.

Men hur jag hade tänkt mig det är jag lite osäker på.


AAVA
kl 17. Min lilltå är fortfarande sjuk. Den är inte röd som ett körsbär eller blå som en vindruva, men svullen och sjuk. Det är alltså en och en halv vecka sen jag föll i yogan och det blev lite jobbgt att gå omkring och halta. Nog visste jag att om en stortå går av så åtgärdas den, men om småtår går av blir dom väl bra av sig själva. Och lite så var det. Flickläkaren tyckte att lilltån inte var bruten, att den har fått en smäll och gått ur led. Hon sa  ändå att om den inte blir bättre på två veckor skall jag komma tillbaka. Dessutom gav hon ett bra tips: fäst den med fiberplåster i tån brevid. Så gjorde jag när jag kom hem och det känns utmärkt.



OCH SE!

 Vilken vacker himmel när jag kom hem.

Tråkig ärtsoppa sen första delen av en ny Palme-serie. Jag har sett en dokumentär och där berätta dom vad som egentligen hände. Knappast kommer det fram i den här dramaserien.



I morgon på stan så gott som hela dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar