måndag 4 februari 2013

IDAG I VERKSTADEN
börja jag på broder Kajs stenbockshänge. Jag gjorde ändå en femte skiss. 

Den här storleken borde vara lämplig som nyckelhänge. Aj ja, höh, jag skall ge mm i morgon. Det kan bli tungt. Silvret är 1,5 mm tjocklek och så kommer dit ännu titan, nysilver och mässing.

Här dom utsågade delarna. Ja och så natutvis ett zirkonöga.

 Text och stämpel på baksidan. Jag fortsätter imorgon.



MIIU 
var glad och nöjd och tillfreds på förmiddagen. Den satt i solen på fönsterbrädet och titta på fåglar. Den visste ju inte att Aron sku komma hit. Men kl 17 dök dom upp. Aron var otroligt glad. Liksom jätte trevlig. Medan Caro och Aron titta på BU-klubben höll jag på med maten. Trad måndag: sill, nakkir, potis, knäckebröd, öl...

Sedan blev det tid för Mumin boken. Och nu var det så att den finns i dagis. Aron visste alltid vilken figur som fanns på följande sida och kunde säga "Vad tror du att det hände sen"? Men han tyckte att det var roligt och mamma läste den en gång till när han sku sova.

När jag hade bäddat lyfte jag ner arga Miiu från skåpet och den sprang genast upp till övre våningen. Också i morgon kommer Caro och Aron hit över natten. Då skall vi stavgå med Caro. Sen får man köttfärs.


SLUTLIGEN.
Det var Malin Slottes rekommendation av Girls som fick mig att se den. Ändå ingenting att hänga i julgranen. TV2 visade fem halvtimmes avsnitt i ett kör. "Bland de kortaste 2,5 timmarna i mitt liv", skrev Malin Slotte. Jag såg en del och lite början av följande och tänker inte följa med serien. Sorry!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar