onsdag 27 februari 2013

EN TREVLIG DAG
men heh! - jag glömde att fota. Först till Syrjänen. Jag förde åt honom mera svarta kalkstenar. Av den första jag hade fört hade gjort ett sjukt snyggt hänge. Fota jag? Näää.

JOHAN S
har nu flyttat till början av Stora Robertsgatan. Innehavaren heter Claire nånting och medan hon hade utrymmena på Södra Kajen var jag där och tala om eventuell utställning. Advokatbyrån ville köpa hela huse så nu finns hon då på Stora Robertsgatan. Ett ganska litet, men helt humor utrymme. Och natutvis på bättre plats med tanke på besökare. Jag fråga vad det sku kosta att hyra - hon sa 2000€ för tre veckor. Men vi har ju Kulturfonden   : ) 

Sen till te´-butiken nästan i hörnet av Annegatan och Nylandsgatan. Grönt appelsinté till Carcki, Caro och mig.

Tyvärr ingen bild av butiken   : (


TRÄFF MED CARCKI OCH CHRISTER
i hörnet av Annegatan och Lönnrotsgatan. Dom fick reparerat "drag" hänge och té. Jag skulle sen inte heller till Stockmann vart dom var på väg. 

JAG SKULLE TILL YVES.

Skall nu prova deras nya produkter. Natt-, dag-, och ögoncreme om kallas Anti-Age Global. D.v.s Complete Anti-aging Care with Botanical Native Cells. Rakbalsam åt min gubbe, gratis shampoo, bodylotion som kotsa 7€ men man fick två för 10€ och en klocka som skall gå till sommarfestens lotteri.

Sen gick också jag till Stockmann. Glass i cafeét i tredje vånngen. Inget foto av glassen, men titta!

Rolig bild   : )   Den enda jag tog på stan.


MATUPPKÖP
och det ena och det andra och sen till Laterna Magica efter min tavla. Jag skulle avhämta tavlan från "nya" utrymmet och där skall i morgon öppnas en smyckeutställning. Snygga smycken, men det är min en bekant Jari Saari som har gjort dem. Jag har alltid tyckt att hans smycken är lite tåntiga. Och så fanns där läder väskor. Jag har inte vetat att Jari gör väskor. Och Syrjänens ställningar. Jag förstod ingenting. Nå, Jari och Harri Syrjänen är jätte goda vänner. Dom var alltid och äta förr då när jag jobba hos Syrjänen. Jari var en skojig typ men nu först såg jag så fina smycken han gör. Vernissage i morgon. Jag kunde hinna så att jag försenar mig snäppet från yogan.

Och här min tavla. Man ser att den är i färg.


MONSIEUR
var på introduktion om Kungen på Lilla teatern och jag passa på att få en sköööön tupplur. Sen blev det frittata och om en stund Treme.

2 kommentarer: