måndag 5 december 2011

TREVLIGA ARON
hos oss igen. På riktigt - han är jätte trevlig. Vänlig och glad. Vi drack morgonkaffe. Jag läste Husis Aron titta på Biet Maja. Mofa och Aron har egna lekar, momi är lite mera skötare  : )


  Jag gjorde nånting i köket medan Aron satt vid fönsterbordet och rita.

Han dricker ren nätt ur kopp.

TOLVTIDEN
brukar dom ta tupplur på dagisen, så nu blev han tydligt sömnig den tiden. Vi la oss på sängen i mofas "kontor". Ganska snabbt somna Aron och efter nån minut också momi. Och när han vakna var det första han gjorde att se glad ut och säga nånting skojigt.

VIKS PRISMA
blev vårt eftermiddagsprogram. T hade nånsorts telefonärende dit, så vi passa på att göra matuppköp samtidigt. Och Aron fortsatte att vara trevlig. Jag berätta hela tiden vad vi sku köpa och han fick ha olika saker i famnen. Då och då vände han sig om och sa nånting vänligt.

Här är vi på väg in till Prisma och här ser ni min nya kappa  : )

HUJ SÅ MÖRKT OCH SLASKIGT
när vi for hem. Jag börja småningom packa ihop Arons saker. Först kom Caro och efter en stund Santeri. Fastän Aron till 100% trivs här, blir han ändå världens lyckligaste när ma och pa kommer. Han tar sin väska eller pipo och går till dörren och vinkar hej då.

MIN YOGALÄRARINNA RINGDE
Vi talade länge. Hennes ärende var att om jag är intresserad av att köpa två biljetter till Paul McCartneys konsert. Han är inte riktigt min grej så här som soloartist. Jag beklagade och hon tyckte att man kan ju inte erbjuda biljetterna till ungdomar heller. Nu kan det ju faktiskt hända att hon har dem ännu i morgon osålda. Om nån av er är intressrad kan jag kolla med henne om dom ännu finns  : )

MTV3
är en korkad kanal. Serien jag följt med på måndagarna gör ett uppehåll på det mest spännande stället. Natutvis kommer den sen att fortsätta utan att jag håkar.
Dessutom var serien fullkomligt sönderhackad med reklamer. Och hur det där "jatkuu" meddelades - du söta öde! Tydligen är jag ovan med trean.

SLUTLIGEN
Billes serie i Husis har jag inte riktigt förstått mig på. Men förra veckan fanns den här och den är bra!!!   : D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar