torsdag 29 december 2011

EN LÅNG DAG
ändå ganska lite att förtälja. Ljust och mörkt om varandra. Storm, ibland regn. Jag skulle träffa Hilkka och måste denhär gången skriva en faktura. Dessutom skulle jag besöka Margus så jag rita hennes blivande enrummare i rätt proportioner så hon sku kunna möblera.

När jag stack var det bara lite dugg. Smyckeleveransen var på Café Aalto i Akademen. En ganska kort träff. Jag drack en kopp té.

SEDAN TILL MARGUS
Hon hade diverse papper hon ville att jag skulle läsa för henne. Bl.a avtalet för Helenahemmet. Och när jag visa planritningen på hennes rum, ville hon genast inreda och liksom visa åt mig att det hon vill ha dit inte ryms. Vi rita och rita och till slut sa Margus att nu går vi och sova så jag förstod att nu räckte det.  Min avsikt var faktiskt att hon i lugn och ro själv skulle rita och fundera.

SENASTE ÅRS MUMINALMANACK
råkade ju ut för en malör i bussen och blev helt skitig så jag måste köpa en ny.

Jag tyckte massor om den,

 så jag skaffa nu en likadan.

Kan int vänta att få börja fylla i den. Och jag tycker att det är så roligt när hatifnattarna står för sähköposti  : )

INGEN YOGA
ändå soppa. Vegesoppa.

Ett litet steg i rätt riktning med tanke på julmaten. (ful matbild)

MIN LILLA ARON
fick i dag rör inopererade i öronen. Han har haft ett stort antal örninflammationer, så det var läkarens förslag. Och bra är det ju att man kan åtgärda sjuka öron. Han är aldrig glad hos doktorn, men det hade gått bra ändå. Barnet måst sövas ner vid operationen (som tar ett par minuter) därför att det är fråga om så små små saker och minsta lilla rörelse kunde åstadkomma skada. Jag fick en söt bild av Aron när han efter ingreppet har fått en mehujää.

PÖRTÖ UTAN STRÖM
fortfarande. Strömmen avbröts av träd som blåst omkull på elkablarna måndag morgon. På tisdan var där skogshuggare och avlägsna träden, men från elverket har ingen ännu varit där. 
Dåligt skött!


DAGENS JULGRANSBILD

Där håller på en film om Berlinmuren på Teema. Jag tror jag skall kolla den.
Adjö!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar