måndag 26 december 2011

TILL VERKSTAN IDAG? 
Nånej. Här togs det lugnt. 

Vi sov till över tio. Vakna natutvis av stormen. T gick ner för att koka kaffe och och när han stod där vid köksfönstret såg han hur stormen knäckte en gren mitt framför ögonen på honom.


Grenen tycks nog ha varit rutten...

ATT STÄDA EFTER GÄSTER
tycker jag om. Ändå gjorde jag inte så mycket igår. Nu var det inte bara kärl det gällde utan också gästsäng


och kattsand. 


JULGRANEN
i dagsljus.

JULAFTONSSÄLSKAPET
består av Caro, Santeri och Aron, från Båtsmansgatan C och Miiu,  Gilla som är jätteviktig för hon bidrar med de mest delikata rätter till smörgåsbordet och sen då Tättä och jag. Gillas delikatesser har varit trad i många herrans år: ostkrans, julsill och leverpastej. Allt gör hon själv. Nu tror hon att bara hennes bidrag är viktiga. Nej nej - också hon är en delikatess vid julbordet  : )

Ännu om min julaftonsoutfit. Jag visste att 38 var för liten. Köpte den ändå utan att kolla om KappAhl sku ha haft i "takahuone" en fyrtia. Dumma jag. Vad skall jag nu göra med den här klännngen? Sälja på loppis för 1€  : (

DET BLEV MÖRKT

 Tättä ville att jag skulle fota annandagshimmel med polstjärna och nymåne.


Och sen satt jag med min nya fina pipo på ända tills det blev dags att äta. Det sägs att man inte får äta med mössa på för man kan få mat i mössan! Det sku ju vara hemskt så fin som pipån är.

EN NY SERIE
börja på FST5. Våra vänners liv. Den kan vara riktigt bra. Få se.

Nu börjar vardagen. I morgon kommer Aron kl 9 - onsdag och torsdag verkstadsdagar. Bra att få lite ordning på ryggraden  : D

2 kommentarer:

  1. Ha-hahhhaaa.. Nu har jag blivit kallad för ett och annat... men första gången kallades jag nu för delikatess... ha-haa... Jag borde haft silverband i håret och ett äppel i munnen. Och senaps-gratinering lite här och där. Och knorr på svansen.. Tack för fin fin julfest. Och förlåt att jag blev så sent... öööh... när for jag? Visst långt efter midnatt??
    Ps. Är ni nu säkra på det där med polstjärnan? Jag (the great besserwisser) tippar Venus.
    Tack ännu för att jag får vara med.
    Ö Delikatessen Gillie §8))

    SvaraRadera
  2. Jag kallar alla starkt lysande stjärnor för polstjärnan : )

    SvaraRadera