lördag 31 december 2011

SKÖNT MED EN LITEN KÖLDGRAD.
När Aron kom kl 13 bad vi att få honom uteklädd i vagn så att vi kunde fortsätta med en promenad. Just på grund av vädret. Herr och fru Salminen var glada. Dom var på väg på bröllop. 

Mofa var lite fundersam hur lång promenad vi sku göra, men jag ville ha frisk luft och motion.

Här är båda vakna och glada.

Här har den ena somnat. Jag tyckte att då kan vi promenera en timme så får Aron hela sin dagssömn på det sättet. Vi gick ner till Limingovägen.

Siminrättningen i Gumtäkt utomhus.  Natutvis öde den 31.12.

Monsieur Garde Forestier kollar stormens spår.

Nånting lite skulle vi ha från Alepa och snart vakna Aron så vi gick hem. Vi hade promenerat 1,5 tim. Nu fick man varm svartvinbärssaft och pepparkakor.

BRIO-TÅGET 
stod sen på programmet. Det var roligt och Aron faktiskt återkom till det lite senare, men en två-åring kanske inte ännu leker så intensivt.







OCH HÄR:

Kolla farkkuna  : )


Efter att vi ätit trad lax med soda - också Aron drack soda - börja han vifta med armarna och hoppa och lekte monster. Mofa och jag undra vad han nu riktigt mena tills nån av oss håka att han ville se sin dvd med Heavy Saurus. Och jo den fanns i hans väska och han blev så glad och fortsatte härja framför tv:n. Kvällsgröt, tandtvätt, Tegne´rs barnvisor och kl 22 sov Aron. Och då måste momi lägga fyra griskotletter i rödvinsmarinad. Det receptet skall ni få i morgon. Gott!


VARSITT GLAS CHAMPAGNE  

tyckte Caro ändå att vi sku få. Denna eleganta miniflaska innehåller just 2 dl. Månne vi nu öppnar den?

SLUTLIGEN DAGENS JULGRAN


GOTT NYTT ÅR!

2 kommentarer: