tisdag 27 december 2011

ARON KOM 9-TIDEN
Jag gjorde kaffefrukost åt oss alla tre. Ändå är nog Aron inte så frukostintresserad har jag märkt. En liten bit rostbröd med Flora och gurkbitar. Sen spelades här skivor och lektes med Miius bollar och sågs på Biet Maija och ritades med mofa o.s.v

12-TIDEN LUNCH
Aron åt 6 prinskorvar, men ingen potis.

Tupplur 13-tiden. Också momi krokna. Det var skönt  : )
En endags Aron-dag går jätte snabbt. Vips var Caro och Santeri här. Dom satt sen en stund och prata. 

PYTTIPANNA
gjorde man förr i världen på julmatsrester. Nu låtsades vi vara lite trendigare och gjorde natutvis en frittata. Nå, det var väl inte så stor skillnad.

PIANISTEN
är en film jag inte har sett. Den kommer i kväll kl 21.00 på en kanal som heter TV5. Den fick i tiderna (2003) tre Oscars - bästa manliga huvudroll, bästa manus och Roman Polanski för regin. Ändå är jag inte säker på om jag tänker se den. Filmen baserar sig på sann story och handlar om pianogeniet Wladyslaw Szpilman. Hemska saker från judeförföljelsen i Warszawa. Jag kollar lite början...

6 VECKOR
sov jag i nedre våningen. Det börja med att Tättä snarka, sen blev vi sjuka och sen var jag nu bara van vid att sova nere. Men det var gästsängen jag sov i, så jag flyttade tillbaks till sovrummet på julen. Därför blev boken jag höll på med på hälft. Jag beslöt att har boken blivit liggande så här länge kan den ligga lite till.


Den här fick jag av Gilla som julklapp. Jag börja på den och den verkar riktigt kiva.  Berättar mera när jag har läst den (om tre månader)  : )

5 kommentarer:

  1. Igelkottens elegans är en häärlig bok! Den är skriven sådär att man kan se allting framför sig. Sen gjordes det en film som jag såg på TV och det blev inte alls rätt. Min version var mycket bättre.
    En väninna till mig förstod sig inte alls på Muriel Barberry - men - jag tyckte om boken - och det tog mig inte tre månader att läsa den : -)
    Yvonne

    SvaraRadera
  2. Fick boken av Frida förra julen men har inte ännu läst den;) - för mig tar det åtminstone 13 månader att läsa den - men snart när man inte mera jobbar kan det gå t.o.m på tre månader;)

    SvaraRadera
  3. Yvonne: Okej, kanske två och en halv räcker : )

    Immu: Nåjo, jag har ju också berättat om böcker som blivit och stå i bokhyllan. Dessutom hörde jag just en toppen nyhet : D
    Grattis!

    SvaraRadera
  4. Tack Babben, allt gick bra sen till slut - men nu tog det tid - vi såg honom igår - helt ljuvligt litet paket - ska snart till sjukhuset igen! Det har varit lite "happening" här under mellandagarna! Gott slut till er!

    SvaraRadera