lördag 17 december 2011

NYHETSTORKA
och bild dito.

Ha ha! Vad är det här?

HUR SOM HELST
texta Nista på moron att min dubbelgångare finns på Tallinbåten. Han var på jobbresa. Jag sa: Men tänk om det är jag. Att jag har blivit råddig. Att jag int e heller hemma. Nista tyckte att då måst nog Tättä varnas att där e nån främmande   : D

MITT PÅ DAGEN
till verkstan. I tråkigt regn. Huj så vädret är ledsamt! Jag hade bara en liten grej att åtgärda. Nu har jag då två bra julklappar som jag natutvis inte kan visa på bloggen förrän efter julen. 

HEMMA 
hade jag ännu julbrev som sku skrivas. Dom brukar jag alltid skicka efter den 15:de - liksom med priority. Och kl 18.10 börja Hitmen. Den här gången med alla deras gästredaktörer som var bjudna dit för att spela julskivor.

LAXEN
var inte nödvändigtvis trad. När vi var jätte, jätte unga fanns det en Colombia på Alexandersgatan som väl sen blev en Fazer. Där åt vi som 20:åringar rostat bröd med laxflisor. Småningom när det begav sig börja vi själva steka laxflisor. Vi åt dem med Rosamundapotis och smör. Jag minns int när Tättä tyckte att inkommande lördag skall vi ha laxflisor. Det var supergott - gamla minnen kom upp i huvu. När jag svalt sista flisan håka jag att jag inte hade tagit nån bild. Nå, jag tror att det inte går många veckor förrän vi har laxflisor igen.

BILDEN I BEGYNNELSEN
vad företställde den?




 BRANDO SOM DOKUMENTÄR
på Teema. Han var Unicefs ambassadör 1967  och kom också hit med sitt budskap. Jag vill i synnerhet se hur hotell Palace såg ut  : )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar