torsdag 15 december 2011

ATT SKRIVA JULKORT
mitt på "ljusan" dag, var inte så konstigt. Visserligen är det mera stämning på kvällen med nötter, russin och glögg, men det gick bra så här också. Jag hade sparat både julkorts- och julmatslistorna från i fjol - fiffigt när jag nuförtiden känner mig småråddig. Jag tog också reda på nya adresser och packa ett par smycken. Dessutom skulle vissa julkort printas och förses med kartong. Det är ju 15.12 i dag och jag hann bra.

TILL POSTEN
stack jag kl 15. Precis som vi konstatera med Annika igår: kl 15 var det ljus - kvart över var det mörkt. 

Jag hade olika "sorter". Julkort och priority och rekommenderat och sen ett tomt kuvert med en salvaburk i som bara sku vägas.

Det var så att Johanna från Österrike inte kommer hem nu till jul. Förr har vi träffats i verkstaden och bytt julklappar. Jag beslöt skicka nånting litet och tyckte Paola Suhonens version av Vitalisburken sku bli bra. När jag var till Stockmann här nån dag var den slut, men när jag nu var till apoteket före posten hade om där. Vitalis i apoteket??  Nå, hur som helst var Johannas adress hemma. Därför vägde posttanten burk och vadderat kuvert och utrusta kuvertet med frimärken.

Och det var här jag köpte tyget till min fina julbordduk i fjol. Den var vit-grönrandig. Dom också sydde den till mig. Jag använder nog samma duk i år.

EN BIT WEETABIX
hemma och sen till yogan. Arbis hösttermin sluta redan senaste vecka, men yogalärarinnan inhibera en lektion nångång på hösten, därför fick vi vara där idag. Jag försena mig några minuter och vi var exakt två personer. Den andra flickan var nästan på väg hem ren för att skriva julkort - Monica får inte ha lektion för endast en person. Jag undrar om den andra flickan blev lite snopen när jag kom. Hon sku säkert ha villa gå hem.

I MORGON
hade jag tänkt gå efter mina tre par skor med inbyggda stöd på eftermiddan. Ändå kan det hända att jag i stället går efter Aron. Om nu skorna har hållits hos leverantören så här länge, så klarar jag mig säkert till måndan. Nå, Tättä tyckte att "vi ser sen".  Caros firma flyttade nämligen i dag från Alexandersgatan till Södra Espen, så det skall packas opp i morgon och Santeri skall på julfest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar