torsdag 29 september 2011

INGEN KUND
och ingenting jätte brådskande så det blev ingen verkstad. I stället städdag och det var bra för jag tycker att det fortfarande knastrar "murbruk" under tofflorna.

HÖSTLÖV
eller närmast då rött vildvin.


Jag undrar om jag har nån Monsieur Balayer des Feuilles.

ARABIA
köpcentra brukar vi besöka ibland. Då om man skall ha nånting mer än bara Musta Pekka varor. Arabia har specialaffärer som t.ex apotek, Tarjoustalo och Tiimari. Och  natutvis Alko. Sodamaskinens patron var tom och sån får man hos Tarjoustalo, så vi for dit idag.

Det här är liksom övre våningen.

STRESSEN
smög sig sen på mig. Klockan var över fyra och 17.10 brukar jag ta bussen för att hinna bra till yogan. Alltså, jag kan ju nog försena mig i och med att det är fråga  om yoga "i egen takt". Men allt var frid och fröjd och yogan ok. På vägen hem gick jag genom Sokos 3+1päivää för att köpa Biotherms bodylotion - som var slut. Tur att det blir Hullut nästa vecka.

HITMEN
Jag berätta här en dag att jag spela "Every stranger´s eyes" (Pros and Cons) och att vad månne trumbesserwissern Mårten Svartström sku säga om dom trummorna. Nå, tänkte jag. Vad är nu det att sitta här och undra. Jag skall just nu strax skriva till Hitmen och fråga  : ) 
Eventuell kommentar kan ju förstås vara att det är en "Hit men inte längre".

I MORGONBITTI TILL LANDE
Det skall fästas reflexband i skogen och plockas trattisar och kollas trädgård. I alla fall.

Återkommer måndag.
Hej hej!

2 kommentarer:

  1. Jag är nog rätt lurrig i snuvan. Fast jag vet att du icke är nät-tillgänglig, kollar jag ändå din blog på jakt efter nya inlägg... Men sidu, kanske du sku kunna försöka bygga en liten liten "läppis" av bark och kottar och sånt... där ute på ön i yttersta havsbandet..
    Ö
    Guggenheim

    SvaraRadera