måndag 12 september 2011

SLOW LIFE
Ingen verkstad idag. Dessutom måste jag koka mera kaffe eftersom jag också läste söndagens Husis.

KAI KATCHADOURIAN
- Annis man - intervjuades i Min morgon senaste torsdag. Jag missade programmet, men tack och lov för Arenan. Många program jag missat ser jag faktiskt på nätet. Så nu kolla jag intervjun och det var riktigt roligt. Torsdagens Min morgon finns alltså kvar ännu två dagar.

KRISTINA FRÅN LYCKOBODA
(alltså inte Duvemåla) hade jag kontakt med längs med dagen. Hon skicka ännu en bild som är ganska kiva : )
PÖRTÖ-SMYCKENA
brukar jag lämna på lande över vintern. Ändå beslöt jag nu göra konkret inventarium. 

Kolla vad som finns och inte finns. Kanske göra mera av gamla klassiker, hitta på nånting nytt. Skissa. Utan att veta om det kom Lisi med en idé  : )

MITT FAVORITHÄNGE
den här sommaren var lilla silverhänget med PÖRTÖ hamrat i mässing. Priset var 50€. Kanske det avskräckte. Ändå hade jag -30% på höstmarknaden så man kunde få ett fint hänge för 35€. 

Om nån ännu vill ha ett till det priset går det bra. Posti kulkee.

TRE TV-PROGRAM
direkt efter varandra. Det händer mig sällan. Men nu var det så, att kl 20 började igen Finlands toppmodell sökes. Det brukar vara roligt att följa med. Nu blir jag i alla fall tvungen till det, för jag hitta genast en favorit: den där bleka darrande flickan med dålig hy. Hon kommer ännu att bli huippu!
Genast efter det programmet kom "The Killing". Fruktansvärt väl gjord film, men hemsk. Huj! Vet inte om jag fortsätter... Och till slut på ettan En dag i New York. Jättebra upplagt dokument om framgångsrika arkitekter, författare, konstnärer o.s.v i New York. Och missade ni denna dokumentär kan den ses på Arenan  : )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar