tisdag 20 september 2011

JAG FÅR IBLAND KRITIK
för att min blogg är råddig. I synnerhet då jag har många små juttur på samma gång. Som t.ex igår. Nån påpeka syftningsfel. En annan tyckte att Calles och Inkas flyttning borde ha varit ett eget inlägg.

Fastän min blogg fyller 1 år den 12. oktober, känner jag mig fotfarande som novis. Naturligtvis kan layouten i sig bidra till att bloggen känns råddig. Långa stycken med negatext är helt förbjudet för en AD, men det var ursprungligen BABBENS SMYCKERI-bilden högst uppe som gav den svarta bakgrunden. Visst kunde jag ha vit bakgrund och liten text i smala spalter, men eftersom min blogg finns till i första hand för mina smycken, skulle en sån layout kännas lite för "nätt".

Många bär datorn med sig och bloggar längs med dagen. Då blir ju varje juttu ett eget inlägg. Men jag brukar avsluta dagen med att blogga och då blir det liksom bara ett inlägg. Om där å andra sidan ingår nånting mera omfattande är det säkert bra att publicera det separat och sen gå vidare. Jag måst väl bli mera uppmärksam...

2 kommentarer:

  1. Nåvaenudehää?? Inte e din blogg råddig! Den e Babbig. Och skall så vara! Nega-grejen är här helt okej. Att läsa en hel bok med nega-text skulle vara rätt ansträngande, men nu gäller det ju korta textsnuttar. Den mörka stämnignen ger just rätt (icke smånätt)stenålders- Kopra Jaakko-stuk, som passar dina smycken exakt!
    Nej! Inte skall det vara flere olika inlägg per dag! Det blir alltför tillrättalagt. Det roliga är just en dagboks-blogg, där du vid dagens slut skriver om ditt och datt, du i skrivande känner för att "lufta".
    Å vadå syftningsfel? Helt grammatikaliskt liksom? Då? Vah? Jag, den stränga språkväktaren, har då rakt inte regerat på nåt sånt, så alltför hemskt kan det ju inte vara.
    Att jag föreslog skild länk för mat i kategori-listan, var inte avsett vara negativ kritik. Endast ett lite tips för att egoistiskt tänkt betjäna mej, som vill prova dina fina recept. (Nå huj. Kommer osökt, att tänka på vidrigt jobb-uttryck "rakentavaa palautetta". UUu-husch..)
    men...
    Så här tyckte Gilla

    SvaraRadera
  2. Tack massor! Just vad jag igentligen : ) ville höra - eller läsa.
    Jag tror ändå att om jag berättar om nån större grej som inte har med just den dagen att göra, att det då blir ett eget inlägg.
    Och ny kategori för recept var en jättebra idé! Jag kommer helt snart att göra den.

    SvaraRadera