fredag 9 september 2011

PÅ MORGONEN
fota jag några smycken och konstatera att ett hänge ser helt nytt ut. Öglor upptill och oxiderat på mitten. Ett såkallat skrotsmycke.

Hänget finns till salu på lördagen.

ATT STÄDA
är ju tråkigt, men det blev gjort. 
På eftermiddagen radade jag sen upp alla nya smycken och kolla pris och bad t.o.m Monsieur Controlleur des Prix om råd. Sen sku det skrivas listor och sättas lappar på allt och i morgon måst jag få växelpengar nånstansifrån. Humor med höstmarknad, men småjobbigt!

ÄRTSOPPA
åt vi idag. Inte för att det är torsdag, utan för att det nu bara passa. Monsiur klassisk, jag vege (som jag nångång berättat om). 
Kl 20 var vi efter Miiu. Calle skall till en Fredus lande, Inka till något annat ställe. Vi körde sen omkring i Eira och Brunnsparken så klockan var 21 innan vi var hemma. Det var kolmörkt och plötsligt börja det dona. Det va nånsorts fyrverkeritävling.



Snygga bilder. Heh!

ARON
är hos oss hela dagen i morgon. Dagisen är stängd av förekommen anledning  : ) Han kommer tidigt. Mitt på dagen skall vi på matuppköp till Musta P. och sen skall jag packa för lande och jag kan inte alls planera vad jag skall ha med mig eller på mig eller någå.  Det blir alltså bara Caro, Aron och jag den här gången. Hoppelunda hinner Caro till femmans båt. Annars är vi först efter kl 20 på lande och då är det mörkt och hemskt.

Nu och sova. Klockan ringer 06 i morgon.

3 kommentarer:

  1. Efter kl 20, kan det också vara mörkt och HEMtrevligt.. inge skt alls. Nödvändigtvis. Alls. Liksom.
    GfrA

    SvaraRadera
  2. Jo, jo det var nog fyrverkeri, raketerna sköts upp från Råholmen. Och vi har parkettplats, i hörnet av museigatan och mechelingatan. Vet int vilket lag som vann, det var ju FM i raketskytte (skytte?, nå ja det har pratats så mycket om skytte på sistone). Lite hemskt att bränna upp så mycket pengar
    H. Yvonne

    SvaraRadera
  3. Det stämmer! Pengarna kunde man sätta på annat... Dessutom har jag aldrig varit speciellt imponerad av fyrverkeri.

    SvaraRadera