torsdag 22 september 2011

MITT BLOGGANDE FÖR I DAG
stöka jag i princip undan ren igår. Precis så jag beskrev att min dag sku bli, blev den. Redan på morgonen föstod man ju att det sku bli regnigt. Jag stod och filosofera i köksfönstret och undra plötsligt vad den gula bollen i trädet var.

 Heh, vår tamburslampa  : )

ARONS DAGIS HETER SOLHÄLLA
Det regnade så ihärdigt att vi för första gången for med bil efter honom. Solhälla har ett jätte bra system. Färdigt duplicerade lappar där dom fyller i och ringar in alternativ hur barnets dag har varit. Tänk så snällt.

Den här lappen fick Aron i dag. Dssutom hade han kissat på potta just innan vi kom efter honom. Det hann tanten inte mera fylla i (under övrigt). Har jag berättat om det här lappsystemet tidigare månne? 

ATT SPELA VINYLER
i mofas famn var förr en höjdpunkt. Det görs fortfarande, men kanske inte så passionerat. Nu skall också Biet Maija vara på. 

Och LP skivorna håller Aron rena med en special dammborste. Lite dregel med gör skivorna säkert ännu renare  : )

ATT JAG ÖVA YOGA
på förmiddagen var jätte bra. Först läste jag om yogaställningarna och sen gjorde jag konkret en snabb genomgång. Jag märkte att jag var styv, men sen på kvällen på Arbis gick allt bra. Jag tänkte int ens på den dåliga vristen en enda gång. Och visst ville Monica att jag igen skulle stå på huvu.

KORVSOPPAN
jag hade kokat smaka ju jättebra sen efter duschen. Korvsoppa, Knäckebröd och Kyrkpressen. Tänk så trevligt man kan ha. På riktigt!

AV FÖREKOMMEN ANLEDNING
har vi Aron också i morgon. Eller jag. Jag far åttatiden hem till dem. Dom bor här helt nära i Forsby. Jag tar 57:an. Takfönstret i vårt sovrum är reparerat och målas i morgon och då tyckte vi att dom kan måla hela sovrummet samtidigt. När Aron är här har vi en port framför trappan. Det skulle nog bli onödigt komplicrat för målargubben, så jag föreslog att jag far till Forsby i stället. Om vi sen då är ute eller inne eller farfarsbyxor beror ju helt på vädret.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar