lördag 18 juni 2011

MONSIEUR DOMESTIQUE
väckte mig kl 10 med en glad katt. Den senaste tiden har jag haft väckning från 06 - 08 så jag tyckte att nu skulle jag sova. När jag vakna kände jag hur nånting höll i varandra - det var mina händer  : )

Jag gjorde sen en massa saker innan jag kom iväg på jobb, som typ byta lakan. Dessutom är jag långsam nuförtiden. Inte så att jag sku göra saker långsamt. Men jag hittar mig plötsligt i en konstig ställning, nerböjd med en arm utsträckt och undrar att vad var det jag skulle göra nu?

HEARTAGRAMET
beslöt jag skulle bli en abetsbeskrivning. Man börjar med att limma ihop två silverplattor ca 0,65 mm materialtjocklek och borrar hål för att kunna såga.

Det är inte mässing, det är sliver, men lampljuset speglar sig.

Att såga ut själva figuren är ju lite jobbigt- jag lyckades bryta tre sågblad.

Och när heartagrammen är  utsågade skall man glödga dem så limmet brinner upp. Man har ju limmat dem med Attack-lim, inget papperslim här inte.

Ändå är jag osäker. Att läsa hur man nångång gjorde en proto är en sak - att konkret göra den är en annan. Det kan hända att jag i morgon besluter att det här är också en proto...

Hem 18.30. Grogg och laxen i ugnen. Kl 21 igen en film, nu med John Hurt - en av mina favoriter. Bl.a för att han ser så finsk ut  : )  Ok film, trots att den var hundra år gammal.

NYTT SÄNGTÄCK
gör nytt sovrum, tyckte Tättä och hämta fin inredning från Stockman i går. På grund av det mulna vädret ha ljuset varit så platt att sängen har sett tråkig ut.  Nå nu tände jag diverse lampor och här VOILÁ!

Fast det är faktiskt grönt...

Jag räknar med monsieur-kaffe igen i morgon. Kanske sen så raska tag att jag sku vara i verkstaden ren kl 13  : )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar