söndag 5 juni 2011

MELLAN HÄGG OCH SYREN
är ett bra uttryck. Om man liksom vill precisera en tidpunkt i maj.   -Aj när var ni  Lissabon?  -Mellan hägg och syren  : )


ARON LÖRDAG-SÖNDAG
för föräldrarna är på kusinbröllop. Dessutom skall dom riktigt övernatta på hotell, Hotell Haven på Unionsgatan. Lyx, men Santeri känner så massor typer, så det här fick dom också gratis.

Aron levererades kl 13. Tättä tog HeSa med och gick ut med honom för Caro sa att han somnar bums vilket han också hade gjort och sov 1,5 tim och jag fick massor gjort, bl.a. plantera jag balkongkrukorna.

Så här en hälsning till Helena och Raili.

KOLONITRÄDGÅRDEN
i stället för Kimmis.




Aron är rolig. Så fort han får en kännykkä i sin hand apar han sin pappas ställning och går omkring och påtisar i telefonen. Det är så exakt Santeri så man kan int låta bli att skratta.

KVÄLLEN
inleddes sen då med middag. Alltså att en kille kan tycka om lax! Ofta är det så att Aron av någon mat äter några skeda med långa tänder, men är det lax, nypotis, sparris, och nånting smörmässigt räcker inte portionen jag gjort. Jag får laga till!!

LULLET 
blev nog ingen höjdare. Hans mamma kan det nog säkert bättre. Kl 22 upptäckte jag detta ljusfenomen på väggen.
Då var Aron ännu vaken. Och 22.30 när Aron hade somnat och jag kom ut i köket upptäckte jag detta fenomen i lönnen utanför fönstret.

 
En kråka som hade somnat. Tättä sa att han också har sett den nån natt och då har den haft en kaveri.

Och vad skolavslutningarna beträffar, kan man int säga annat än att dom hade tur med vädret  : )
Godnatt!

3 kommentarer:

  1. "Under rönn och syrén". Titeln på den kända sången (Topelius/Mozart). Kommer du ihåg, vem som hade som läxa, att lära sig nån strof utantill - som kom hem och fråga ; "Mamma, vad betyder sy'ren?"

    Gillie

    SvaraRadera
  2. Heh! Det händer väl mången liten flicka att uttalet blir fel : )

    SvaraRadera
  3. Men det här var en liten pojke, Det var Cola som fråga Duddi!!
    AG

    SvaraRadera