måndag 6 juni 2011

DAGEN BAKFRAM
eftersom jag börja med Alepa och sluta med verkstan. Det känns lustigt att gå på matuppköp på förmiddagen. Kl 13.30 hämta Caro Aron till oss. Hon sku på jobb kl 14 - 20. Först var vi inomhus och natutvis spela skivor. Vi titta också på Biet Maja och lekte kurragömma. Man skall inte vara i gömman tills den andra hittar utan man skall skrämmas  : ) 
Bortåt tre gick vi ut. Kimmis var helt öde. Den gamla byggnaden skall repareras nu under sommaren. Antagligen finns verksamheten i Indiaparken i stället. Fyratiden kom dit ändå ett par mammor med småbarn, men ganska snart avhämta Santeri sen Aron. 

IDAG I VERKSTADEN
var jag kl 17 med grönt té och kex.  Jag hade beslutat göra tre Pörtö-ringar och fortsatte alltså med dem. En blev helt pila, men fiffig som jag är hitta jag på en ny version jag kan göra av den. Och apropå fiffig kom jag också på vad jag skall göra med äggvärmarna som ingen köper på Pörtö!

Det tar inte många minuter att gå hem från vekstaden. Men tror ni inte att när jag steg ut börja det regna och när jag kom till hemdörren slutade det. 

Och det var inget dugg - det var enorma droppar.

NYA HBL-SERIEN BILLER
tycker jag är dum. Men det tyckte jag också om Vivi och Wagner. Jag förstod aldrig vitsen med den där äckliga grisen. En enda gång skratta jag och det förvånade mig så mycket att jag måste klippa ut serien.


NU LITE MERA NATTSÖMN
för jag tänker vara i verkstan 8.30 i morgon. Här skall göras några goda smörgåsar färdigt i paket i kylskåpet. På morgonen bara snabb dusch och kaffe i termos och "baanalle". Aron är hos oss igen på samma sätt som idag. Jag skall sen av och an till Stockmann och på kvällen ännu springa med dammsugarn av förekommen anledning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar