fredag 3 juni 2011

IDAG I VERKSTADEN

hade jag två trevliga besök. Kl 9.00 kunden som avhämta ett fint hänge och smycket PaWe med bl.a titan. Jag föreställde mig att hon bara avhämtar smyckena, men det blev jätte trevligt. Jag tror att varje gång Tuire var på väg, hitta jag på nånting nytt att tala om. 
Jag gick sen hem för att dricka kaffe med joughurt o.s.v. 
Strax efter tolv tillbaka i verkstan och börja på tre Pörtö-ringar. På något sätt vill dom nu int bli riktigt som jag tänkt mig. Hmmm... måst kanske fundera om.
Strax efter tre ringde Helena - Caros svärmor - att hon är på väg med sin syster som vi kommit överens. Systern bor i Sveige och läser min blogg regelbundet. Vi hade så mycket att tala om så jag föreslog att vi måst träffas på nytt systern kommer från Sverige. Nu hade dom bråttom till sjukhuset för att hälsa på Caros svärfar som opererats i ryggen.


 NY HÅRDSKIVA
Sen då efter det typ 16.00 for jag in till stan för att äntligen köpa en extern hårdskiva. Min mac är tre år gammal - anses gammalt. Jag har grymma mängder bilder på den - anses inte bra. Nu skall jag äntligen överföra bilder på hårdskivan och dessutom bränna en del på DVD.  När jag steg av bussen träffa jag grannen under oss (Marianne Sundholm, Hbl-journalist). Hon berätta att deras lilla dotter Saga (som blir dagskaveri med Aron) hade kastat deras dator i golvet och ett större antal bilder och andra dokument hade  inte kunnat räddas.

BLOMSTER TILL BALKONGEN
tyckte Monsieur Jardinier att vi skulle ha. Det har varit ganska minimalt dom sista åren. En gran (som nu hade dött) och en prästkragebuske. Monsieur tyckte att vi sku till Plantagen och kolla. Dessutom gjorde vi alla andra uppköp där ute på vissjan, så vi var hemma 20.30. Det tog nu sen lite tid, så uppe på takterassen var i efter kl 21.
Kycklingstrimlor, Quinoa, rosé...
Den lilla enen och den höga tujan är fån Plantagen. Den vita Snöliljan hämta Helena.

Men vet ni vad jag tänker göra nu? Det kommer "Obladi- låtar från 60-talet" på radion och det skall ja lyssna på med glass och Portvin  : )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar