tisdag 21 juni 2011

FRUKOST MED ARON
som hade varit hos tandläkaren och kom hit med sin mamma. Vi andra blev helt pigga av kaffet, men Aron som inget kaffe fick blev sömnigare och sömnigare. Till slut behövde man bara titta på honom så börja han skratta - liksom övertrött.

ÄR MAN BURMA
vill ma högst upp var man än befinner sig.  Hos oss har det hittills räckt för Miiu att springa av och an i trapporna - hemma har den brukat hoppa upp på dörrarnas översta kant. Det gör den nu hos oss också. I morse hoppa Miiu från köksbordet via en hylla upp på köksdörren. Det räckte inte. Vårt kylskåp är högt och ovanför det finns ett skåp och dit upp hoppa Miiu.

Här spejar den att sku man våga försöka sig på torkskåpets övre del...  Jag klättra upp på en stol och via min rygg kom den ner.

TVÅ TIMMAR I VERKSTADEN
blev en. Jag gick dit fyratiden. Skulle ha änglaleverans kl 19. Ändå ringde kunden och förslog att vi skulle träffas en tim tidigare. Hon var sjukt stressad. Grafiker som jobbar hemifrån. Hade ombrutit 400 sidor och ville nu träffas för att andas och fortsätta jobba senare på kvällen. Vi träffades på Tavastvägen på Café Talo (bilden från dersa hemsida)

Ett jättetrevligt ställe med bra fiilis och god Ceasar-sallad. Bara att när jag fråga var dom har sina brickor, fick jag till svar att vi har inga brickor. Sååååå trendigt! Änglarna uppskattades och jag fick deadline till en ny beställning och trots att vi druckit bara vatten skratta vi hysteriskt i den hårda sydvästen på Tavastvägen.

HELSINKI CUP
inleds efter midsommaren.
D.v.s internationell junior fotboll. Till all lycka fick dom fotbollsplanen klar  : D

SOMMARSOLSTÅNDET
i dag och jag tycker det är ganska skönt. Första gången  i mitt liv är jag irriterad på att att det dag och natt är ljust och jag tror att kl är 10 när jag vaknar fast den är 06. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar