onsdag 29 juni 2011

MIN DAG INLEDDES
med mammografi i Terveystalo vid Kampen. När man går ut går man automatiskt genom Anttila och där snubbla jag på en cardigan med ljuvligt nostalgisk färg. 12 €.

Mitt andra program var att leverera heartagramet, men kunden meddela att hon knappast kommer att hinna. Att rings. Titta på det ena och andra i Kampen men fortsatte sen till Sinelli. Därifrån behöver jag alltid nånting och nu diskuterade jag olika bands hållbarhet. Läder ansågs nu mest hållbart så jag köpte 3 m, vackert papper och en ask som inte gör läderbandet onödigt lockigt.

STOCKMANN
blev mitt nästa mål. Dit går jag alltid. Glass vid guldfiskarna och sen upp till åttonde våningen för att packa smycket på nytt. Först ville jag då byta vaxbandet mot läder och sen fodra asken med silkespappret  och skriva kontonummer på visitkortet.  Och var gör man det? Jo vid ett litet bord i ändan av restaurangen F8.

Påsen för leverans innehöll nu smycket i en ask, en bild av ett arbetsskede, liten putsduk för den blanka yttre ringen och ett visitkort.

MINA VARDAGSFARKKUR
brakar på nytt och på nytt. Två par dessutom. Jag beslöt kolla vad Stockmann har på sin 40% rea. Jag hitta två som verka bra och gick och prova och dom var verkligen hemst bra! Båda två på olika sätt. Jag tänkte att när det är på rea får jag två par för 50€. Nå sist och slutligen blev det lite mera för Esprit-farkkurna var int heller på rea men  jag tog båda ändå  : )

Som ni ser köpte jag också The Cardigan. Espritarna är boyfriend-modell, Stockmanns Global tighta.

MOJO
musiktidskriften hade igen en gratis CD. Nånting som hette "Communion" A new generation of  songwriters. Jag köpte den och trodde att jag spelar den först i morgon i verkstaden, men eftersom jag skulle skissa idag hemma passa det ju bra att lyssna på skivan och den var jätte bra.


Jag spela den tre gånger Det konstiga till vänster på bilden är mitt hår.
 

Här resultatet efter ett par timmar.

MIN DISKMASKIN
for till lande i morse, så nu måst jag se upp med vad jag äter. Inget kockande här inte. I dag direkt på tallriken Ceasar-sallad: en kruka Romanesco-sallad, ett grillat kycklingbröst från Stockmann, Paul Newman-sås från kylskåpet, krutonger och parmesanost. Och ett par glas Mateus rosé.

VÅR RÖRSANERING
var för ett par år sen. I mitt lilla badum installerades fel saker, så nu så gott som varje gång jag duschar faller alla mina flaskor och tuber och burkar i golvet. Dom har inte haft något annat att stå på än en liten sak som är ämnad för tvålar. I dag hittade jag hos Stockmann den perfekta hyllan.

Den är hemst fin. Den heter SUCTION! med utropstecken.

Nu skall jag skicka  iväg skisserna. I morgon verkstad - måst hitta på en ny lösning till "kreativa reparationer".

2 kommentarer:

  1. Underligt att vi inte möttes i Terveystalo - Ågelibon va också där kl. 8.10 - de va inte så farligt det brukar - kanske man blir van!

    SvaraRadera
  2. Nå det var nog lite att överdirva att säag att "Min dag inleddes med..." jag var där nämligen kl 12 : )
    Van har man väl hunnit bli, men sen är dom ju nog ganska kivoga också dom där som röntgar.

    SvaraRadera