torsdag 16 juni 2011

IDAG I VERKSTADEN
kl 12.30. Och vet ni vad: har en kund beställt små änglar enbart av silver skall det väl vara små änglar enbart av silver. Jag behöver inte komma med mitt Koprajaakko-stuk överallt.


Jag gjorde alltså två nya av 1,5 mm silverplåt. Ändå får den tredje vara gårdagens Koprajaakko-ängel. Och punkt slut nu för alla änglar. Sori.

ARON OCH CARO
kom som sagt på besök. Caro grävde i lådor bakom skynket medan vi hade roligt med Aron. Sande gillar hevy och Aron har lärt sig moscha med huvudet. Eftersom musik är viktigt i verkstaden tyckte jag att Aron sku lyssna på nånting och kom ihåg LAPKO, ett inhemskt band som spelar ganska   hård rock  


Jag köpte skivan för väl ett år sen och Aron digga. En riktig moscha-bild lyckades jag inte få.

ETT PAR SMÅ SILVERLAPPAR
som jag brukar hänga här och där på halssmycken och armband  har jag hört fallit av. Man borde säkert löda minsta lilla länk. Finns där någon sten eller  lödning som kan öppna sig blir det jobbigt. Santeris kaveri jobbar för brandverket som evenemangsinspektör. Han lova kolla vad stuntmännen smetar på sig så dom int bränner sig. Jag kanske får en klick  : ) 

HEARTAGRAMETS
alla anteckningar fanns kvar i slutarbetsboken. Det var ju bra för ett par saker jag hade missat i proton sku jag säkert ha missat igen. Jag gick igenom hela processen så det går nog bra. Jobbigast är det ju att såga. Hemma kl 20.30

LÄTT PÅ TVÅ SÄTT
d.v.s snabbt att tillreda och lätt som måltid. 

Och god. Kommer man så sent hem som jag idag är den perfekt. Ett par gånger tidigare har jag haft den. Ingredienser: vatten, torkade ärter, morot, torkad lök, salt, örtkryddor ( kyndel, mejram rosnmarin). Punkt slut.

Städdag i morgon - jobb lördag söndag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar