fredag 17 juni 2011

AN AMERICAN RHAPSODY
blev mitt val kl 21 när jag föst tänkte blogga. En film från 2001 med en ung Scarlett Johansson. Suverän redan då. Jag ser lite råddig ut nu, för jag grät många skvättar...

I MORSE
beslöt Tättä leka turist och for in till stan utan frukost. Så för min del blev det indiskt kaffe, oliver, feta och - heh heh - rågbröd. Vi hade inget ljust.

Glatt hällde jag olivolja på en rågbrödsbit och det var riktigt gott.

Det blev ju sen städdag och i samband med vår matuppköpsrunda till Arabia, förde vi en tunisisk fågelbur till Caro. Hon tittar på den då och då  när hon sticker sig till vekstaden. I går när hon såg den  tyckte hon att den sku glra sig på deras balkong. I något skede kommer hon säkert att sätta en bild på sin blogg. Då skall jag stjäla den och visa åt er.

EKENÄS-SKOLVÄSKAN
som varit min verkstadsväska braka nu slutligen. Jag kom ihåg att det bakom skynket sku finnas en snygg Calle-väska, men hittade inte. Däremot en jätte tantig axelremsväska. Hmm tänkte jag, den kan ju användas men nånting måste göras.


Antagligen kommer jag ännu att fortsätta dekorationen  : )

VAD ÅT MÄNNISKAN IDAG
undrar säkert alla. Människan åt en frittata gjord på gamla korvar och potis från måndagen. Så det så.
Skall jag nu lyssna på Obladi eller se på Eftersnack i tv? Säg det.

2 kommentarer:

  1. jag har sånadär kritor och tuscher som är ämnade till att rita/skriva på tyg. Sen stryker man och så håller det väder och vind. Du får låna om du vill...

    SvaraRadera
  2. Tack! Jag måst fundera. Tänk om det då blir för "fint". Eller kanske jag skall rita dit ett peace-märke. Då sku dom kunna behövas : )

    SvaraRadera