onsdag 25 november 2015

På morgonen

tvättade jag håret. Sen ringde min bror om det ena och det andra. Om begravning mm. Här blev frukost och jag for sen till stan.  Till Stockmann som jag alltid brukar. Jag köpte Long Dog i plastflaska och två roliga saker åt barnen. Kalle skall få den ena Long Dogen.

Här roliga saker.

Åt glass i åttonde och ringde till Gilla och berätta om begravningen. Sen lyfte jag pengar och sen köpte jag mat från delikatessen och sen for jag hem. 

Hemma berätta jag sen om Margus om det ena och det andra åt Monsieur och om begravningen och sen gick han och sova och jag texta ännu här med min bror. Eller kanske vi tala...

Också jag fick en lur och då hade Monsieur gått till bibban och jag sprang till Siwan efter sallad, bröd och lök och kom hem tillbaka och laga god frittata.

Pikku hiljaa kom Monsieur från bibban och då var frittatan färdig med sallad och bröd. Monsieur diska och jag satt vid tv:n och snart kom Koukussa. 

Jag kolla sen resten, men det kom nu ingenting. 

I morgon till yogan.


1 kommentar:

  1. Roliga lillajuls grejor :) bra med lite nya djur då renen vi har från tidigare har tappat ett ben....
    Sidu man skall börja sin story från början och ej från mitten och kolla att den man parat med förstår vad man parat om, sidu sidu ;)

    SvaraRadera