torsdag 19 november 2015

Frukost

och sen till Musta. Jag hade köpt i princip det mesta när Monsieur uppenbara sig. Han hade bytt däck på sin bil. Nu fick han välja resten. Jag hade fått post från Tukes som jag for efter och Monsieur for till Masurkka efter lax. Här hemma bar vi sen opp alla kassar och Monsieur gick för att sätta bort sina andra däck och jag packa upp och sen satt jag kläder och make up och tog en buss.  Gick sen till hörnet av Eriksgatan och Georgsgatan där det nu finns en finsk restaurang. Förr fanns där en svensk.

Yvonne var där. Vi fick god tomatsoppa med gott bröd och vittvin. Vi satt länge där och prata. Sen blev klockan pötsligt halv sju och vi gick till  ändan av Georgsgatan. Man gick upp för några trappor. Där fanns sen då ett utrymme för kanske 20 personer. Shirley Valentine hette pjäsen och skådespelaren hette Nina Hukkinen. Den var riktigt bra. Man såg och märkte och kom ihåg en massa typer som fanns där omkring, men det var bara hon som prata.

Vi sa sen adjö med Yvonne och beslöt träffas på nytt. Det gör vi alltid.

Jag kom sen hem via Stockmannn och köpte en tvättsvamp och fick 72:an och här hade just Pale och Wille satt sig i efter nio-soffan. Sonja och Mårten var liksom åttitalare... 

I morgon skall jag säkert opp 7.30 och sen till Solhälla tretiden och baka pepparkakor.

Vi får hela slurven Caro, Aron och Amanda hit för två nätter    : )

2 kommentarer:

  1. Jovisst, soppan var god och pjäsen bra. Bäst var att träffa dig! Tills nästa gång - må väl.

    SvaraRadera