torsdag 5 november 2015

Av och an

till stan och sen kom jag hem. Monsieur åt ännu sin frukost här. Jag bädda och sen fick jag min frukost. Laga själv. 

Monsieur gick ut och gjorde nånting och sen kom han hem och vi skrev lista till Musta. Det blev höna och lax och smetana och det ena och det andra. 

Sen for jag till yogan. Klädde av mig. Hade yogakläder på. Gick upp och där var kålmörkt??? Kontakta Monica och undra var man skulle yoga. Men hon var sjuk. Och från kansliet hade dom kontaktat alla yogaelever. Men inte mej. Klädde på mej och gick ner till kansliet. Flickan trodde att min gmail fortfarande var kolumbus.fi och att min telefonnummer var 794833. Alltså huh huh!

Kom sen hem tillbaka. Kunde ännu använda mitt busskort. Monsieur satt här och åt och jag berätta hur det hade gått till. Prova sen en Midlake t-skjorta som var lång och jag beslöt att använda den.

Sen läste jag om fattiga människor i Los Angeles och om Shirley Valentine som jag skall gå och se på med Yvonne. Åt ärtsoppa.

I morgon skall mofa gå till dagis för det är farsdag så mofa går dit för Sande är inte där. Och sen efter nio skall dom till Elma-mässan. Alltså alla barn från dagis. Dom har fått biljetter av Sande. Och efter dagis kommer Aron, Panda och mamma hit. Blir över natten.

Godnatt!

2 kommentarer:

  1. synd om dig, men du har tydligen ej uppdaterat dina kontaktuppgifeter hos arbis på en tid ;)

    SvaraRadera