måndag 16 november 2015

Barnen

skulle komma till oss på kvällen. Alltså Aron och Amanda. 

Men här först den goda jugurten.

 Sjukt gott! Antagligen får man sammma kiwi i morgon igen    :  )

Efter det rita jag ett kort åt Emil och betala två räkningar. Intressant. Jag förde ner Emils brev till postlådan  och sen via Alepan efter Aron. Mamma hämta sen Panda från dagisen och dom fick varsin plocktallrik. Sen gick mamma på ett möte och jag laga mat åt oss alla. Barnen fick makaroni och ägg och gurka och knäckebröd m.m. och Panda avocado. 

Monsieur fick också sin mat. Potis och sill och rökt sill och ätiksgurka och rödbeta och en ägg gula från barnens ägg. Jag fick samma. Också en ägg gula. 

Aron hade slutat äta och gick upp till datorn med mofa. Panda börja sen ännu såtta med sin avocado. Nå, det var nu int så farligt. Först åt jag hälften av min mat och sen ville hon att jag sku sitte bredvid henne när vi titta på andra delen av Biet Maja. Hon fick maito. Sen kom mofa ner och jag sa att han sku sitta en stund med Panda. Jag fick slut på min mat. Putsa sen hennes stol. 

Åttatiden kom mamma tillbaka. Aron ville se ett gummitossaörhänge. Månne han tog det med sig. Mamma ville sen prova sin blommiga basker på Panda. Hon skall sy ihop den på två ställen och sen får Panda den. Och nu lova Monsieur köra hem dem. Aron gick med honom. Han satt framme. Caro och Panda vänta på gården och sen kom jeepen och sen for dom hem.

Vi såg här sen på efter nio. Där var Alexander Stubb och Riku Rantala och Sara Enholm-Hielm m.m. Helt ok.

I morgon har jag ett intressant program.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar