onsdag 12 augusti 2015

Våra gäster

kom lite över tolv. Men före det var jag i duschen och duka bordet och tog fram allt som sku. Det var alltså Kajo och Hannele och Carcki och Christer. Först gick vi omkring här och såg på det ena och det andra. Också vårt fina kök! Sen fick man skumppa i stranden. Kajo och Hannele hade hämtat med sig skumppa och en stor ask ljus och Carcki och Christer vittvin, en enorm Dijon senapsburk 865g och ett bröd Carcki hade bakat.

Här sitter vi i stranden med skumppan. Sen blev det en liten skvätt skumppa kvar som jag fick när jag sku värma maten och brödet och dom fick Kajos och Hanneles skumppa.

Här äter vi Coleslaw med det goda brödet, men av den balsamkokta köttgrytan har jag ingen bild. Inte heller av kaffet, Ellen Svinhufvud-kakan eller portvinet. Ja ja.

Lite över fem for dom sen iväg.

 Hej då!

Kapten Christer på durken till MB Jungfru Margareta.

Åsch! Man borde ta in vilarna.

Sedan gick jag upp tillbaka och diska och det blev riktigt fint och sen tog vi lite vin på terassen med  Monsieur och sen kom Boardwalk och sen måste jag lägga mig för jag skulle upp klockan 06 följande morgon. 

Amanda skulle till dagis och då föreslog Caro att Sande kan hämta Aron till Kalkstrand. Sande sku på jobb kl 09 och Aron sku först på onsdan. Det hade vi glömt! 

4 kommentarer:

  1. Borde du förklara vad horor ombord betyder så ingen förstår fel!?!?!?!

    SvaraRadera
  2. Horor ombord.... ööh... var skriver Gerd nåt sånt..?. ööh... jag hänger inte riktgt med.. öööh...?

    SvaraRadera