onsdag 5 augusti 2015

Munksnäs sandstrand

i dag. Men dom hämtades hit halv nio och sen blev det plocktalrik och mofa fick kaffe och sen fick jag kaffe och sen fick barnen gröt och sen for vi iväg.

Amanda ville ha sin tutt som fanns i kassen i bakluckan och maito som jag glömde hemma så jag måste till en butik i Munksnäs. Hon fick maiton i sin tuttflaska.

Väl framme på sandstranden blev hon uppspelt och Aron lika så.

 Här äter hon smörgås.

 Aron har just svalt sin sista tugga och dricker jaffa.

Här massor människor. Men det roliga var att där inte fanns ett enda gäss.

Vi var där säkert två, tre timmar. Barnen sprang omkring och härja. Aron lekte med en bror och en syster. Amanda var med mofa. Sen fick dom glass. Det var väl bara en halv timme kvar när Amanda somna. 

Här sover hon.

Här sitter jag.

Vi for sen hem via Munksnäs alle´n och till Munkshöjden där mofa köpte vittvin och sen förde vi hem barnen. Caro steg av bussen just när vi körde förbi henne. Och när vi kom fram hade också Aron somnat. Caro sku bära upp Amanda och två enorma kassar och en handväska. Hoppas hon klara sig. 

Jag satt i bilen när Kalle ringde, men jag måste säga åt hoom att jag återkommer när jag är hemma och så ringde Caro i trappan och sa att man får köpa bilsits i Lidl  att om vi vill köpa och visst vill vi det. Jag ringde sen tillbaka till Kalle och vi tala om det ena och det andra.

Sen fick man äntligen en lur och sen den här goda maten.

Kokad nypotis, kall rökt lax och kryddad gräddfilssås och sallad.



Sen skrev vi en lång lista för morgondagen till Musta.

Nu borde jag säkert lägga mig   : )


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar