söndag 30 augusti 2015

Niotiden

väckte Monsieur mig. En kopp kaffe till min dagbok och Husis och ägg och bröd m.m.

Sen laga jag ett fint kort åt Carolina som fyller 32 år i morgon. Ändå beslöt hon att vi sku fira hennes födelsedag i dag klockan fem. Jag packa hennes fina jacka och en väska att ha runt magen och rita ett fint kort. Jag ritar alltid fina kort. Och nu fick hon också saker jag hittat i nedersta sekretärlådan. Den hade gått sönder.

Det kom ett hurja åskväder men jag gick i duschen och brydde mig inte. Sen strök jag min blus och sen var klockan 16.30 och Monsieur och jag gav oss iväg. Vi var framme hos dem exakt kl 17.00

Småningom kom Kalle och sen sjöng vi för Carolina. 
Här lite bilder.

Rock och nånting att ha runt midjan och en fin flaska rödvin av oss och sportstrumpor av Kalle som han hämta skilda karkkir till. Och av Sande fick hon nånting som man sku jumppa med på golvet och ett fint kännykkäfodral.
 
 Kalles strumpor.

 God förrätt!

 Panda nere till vänster och sen mamma, Sande, mofa och Kalle.

Och här då den sista maten som jag fota. Sjukt gott med pasta och biffar som Caro hade stekt.

Men tyvärr fota jag aldrig äpplena, glassen och kaffet...

20.30 tiden for vi sen hem. Aron ropa från fönstret: "Tack för att ni kom". Vi gick sen med Kalle hela vägen till en busshållplats där han fick en buss till järnvägstorget och vi fortsatte sedan hem. Här drack jag sen kall kakao. Det var en riktigt rolig fest!

Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar