söndag 30 augusti 2015

Optiikkahuone

meddela att jag kan komma efter mina glasögon. Men jag avsluta först min frukost och for sen iväg. Då hade också Monsieur farit till stan.

Mina glasögon var sjukt fina. Jag var så lycklig att få dem. Optikern var glad och hans fru var glad och jag var glad. Hoppas att dom funkar   :  )

Jag gick sen till Galleri Kämp som heter nånting annat nuförtiden. Men där hitta jag ingen H&M hur jag än sökte och sen kom jag ju underfund med att H&M finns längre fram på Alexandersgatan. Höh! Det borde jag ju ha förstått.

Sen upp till åttonde där Monsieur vänta på mej.  Vi åt glass och sen till sportavdelningen efter Caros väska och sen ner efter mat och Monsieur gick efter fint vin åt Salminens och nånting åt oss.

Hemma sedan tog Monsieur den här fina bilden av mig med mina nya glasögon.

Kanske ganska söt!

Sen laga jag det goda receptet som fanns i Husis i torsdagens tidning.

Det skulle vara gösfile´ men vi valde gädda.

Och sen kantareller och bönor från Stockmanns delikatess. Dom var verkligen enorma  i jätte stora ärtskidor.

Och här den goda maten    : )   Vi åt på övre balkongen.

Men vi kom ner och på Teema kom en film om en man som umgicks med Johnny Depp som hette Ralph Steadman. Hans konst var helt sjukt fin. Hunter S. Thompson var författaren som umgicks med Steadman. Men Terry Gilliams filmversion från 1988. Skräck och avsky i Las Vegas har jag nog sett ett par gånger.

Men nu minns jag att The Rum Diary var mycket bättre. Också den en  Johnny Depp-version. Den utspelade sig faktiskt i Puerto Rico där jag också har varit och filmat. 

I morgon skall vi på födelsedagskalas till Caro klockan fem.


God natt!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar