måndag 24 augusti 2015

Nu steg jag då opp

07.30 Jag tror att frukosten var färdig niotiden. Aron åt sin frukost. Han fortsatte med nån lustig film. Panda var inte så snål. Dom andra åt nu sina, men jag satt där nu ännu sen med min. Vi gick i tur och ordning i duschen och jag plocka blåbär med Panda och dom andra var i stranden och Caro tog en lång springtur och jag spela krocket med Kalle - Aron ville inte...  Sen var dom och simma och barnen fick havregrynsgröt och Aron sen en chokopudding och sen dammsög jag och det blev lite håsit. Dom for iväg och jag blev kvar och stänga huset. Jag sku bara ha min jacka och deras flytvästar.

Först var det bara vi som skulle med Pörtö Line men sen också Malmstenar. Emil är nog god vän med Aron...  

Vi diskutera sen Caros 32-årsfest och Kalle sa att han kan nog köpa strumpor åt henne och sätta karkkir i dem   : )

Kalle på däck.

Mamma, Panda och Aron.

Mofa och Kalle gick sen genom skogen. Han körde Kalle till Söderkulla. Vi fick sen glass med barnen. Jordgubbsstrutar och mamma en lakrits.
När vi körde förbi Kalle sa han att bussen kommer väl om fem minuter, men den var lite sen. Den kom nog sen pikku hiljaa. 

Hemma gick jag sen i duschen och tvätta håret för jag skall till Inka i morgon. Det blev pasta och lax och sallad och rödvin och då hade vi fått en textare av Caro att hon har födis på måndagen men firar på söndagen med tidig middag kl 17. Hon önskar sig av oss en jacka och en väska att ha runt magen när hon springer och av Kalle strumpor med karkkir i    : D


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar