måndag 3 augusti 2015

Barnen

hämtades till oss 8.30. Då hade jag redan lagat plocktallrikar åt dem. Det kom nånting konstigt på FOX och dom åt nu sen och mofa fick kaffe och mat och sånt i köket och jag min kaffekopp. Aron åt hela sin plocktallrik och Amandas gurka och sen gick dom med mofa upp till datorn och jag fick min mat i köket. 

Någå halv tolv gick dom sen ut och jag fota Caros tuliaisir.


Borde ha fotat när tvålen ännu var inpackad.

Jag gick sen också till Kimmis och när jag kom dit sa mofa att han skall gå efter en kratta att den lölliga gubben hamna upp på ett tak. 

Här tar han ner den.

Aron hjälper. Men tyvärr gick det så att den blev och hänga i löven så sen på hösten när löven fallit får man väl då ner den igen.

 Amanda följer med.

 Här är dom igen i kiosken.

Panda.

Sen beslöt vi gå till Alepa. Vi besökte nog några lekparker också på ditvägen. Där köpte vi det ena och det andra och Aron köpte croissanter. Sen gick vi ut.

Här äter vi glass.

Klockan var väl närmare tre när vi var hemma. Aron ville ha sin croissant, men Panda bet nu lite i den men ville nu int sen ha. Jag bytte blöja och bädda ner henne i den utdragbara sängen. Hon sjöng nu lite för sig själv, men somna väl sen. Jag låg där änn en stund, men kom sen bort och la mig i vardagsrummets soffa. Mofa var med Aron på datorn. Jag hade fått textare av Johanna att hennes systers barn heter Ron och det skall bli ett silverhänge med mässingsplatta.

Småningom tog Sande kontakt och så kom han efter barnen. Det blev sen trad sill och nakkir och jag tacka Caro för hennes fina stenar.

Sen kom det då en film som fått fem stjärnor och hette Garden State från 2004. I princip helt ok.

Och nu säger jag godnatt! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar