torsdag 27 februari 2014

Nuförtiden

vaknar jag ren sex halvsju tiden. Klockan ringer halv åtta eller åtta. Där ligger jag nu sen och lyssnar på olika ljud.  Likaså i dag. Jag vakna faktiskt 05.30 Var vaken en timme. Sov sen kanske en halv timme och sen då väckning 7.30.  Nå, det här intressera nu väl ingen.

STRAX
efter 11 kom Caro från babyrytmiken. Mofa gick ner för att promenera lite med Amanda. Och Caro fick sin goda brunsh igen. Nå jag sku ju ha fått kivoga Amanda och Caro bilder, men det blev nu int sen av. Hur som helst hade jag en uppgift åt Caro. Att välja min outfit för lördagens dop. På Amandas dop var jag ju jätte stilig, men det blir kanske lite för fint. Jag visade upp olika kläder och sist och slutligen blev det då chinos och en sidenklänning. Monsieur får ta bild på lördagen.

CARO OCH AMANDA
tog en lur och jag pedikyrera. Sedan blev det då så att Ca och Am for efter Aron och sen då hem, medan jag tog 64:an till Mäkitorppa och kolla vår hylla. Den var riktigt städig. Hoppas nu att folk också har köpt. Jag tog sen 69:an och på det här sättet blev resan mycket längre så jag läste min kära Kafka.

YOGAN
var ok. Ändå var tre "stammisar" borta. Huvudståendet gick lite dåligt för jag glömde ujjayi andningen.

HEMMA
dusch och en konstig vegesoppa.
Jag har inte många sidor kvar i Kafka-boken. 
Borde jag koka té och läsa?

Så gör jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar