onsdag 26 februari 2014

Idag i verkstaden

tre roliga timmar. 

Jag börja med att ringa min gumor. Vi tala säkert 45 minuter. Om hihuliter och palladium och det ena och det andra.

EMILS NALLE
fortsatte jag med sen. Jag fila bort finsilverfläcken och sen fick den vara i polertrumlarn en timme. Under tiden fortsatte jag med krysokollainfattningarna. Nu gjorde jag så att jag med vatten och diamantfil fila stenarna snäppet mindre. Hoppas bara att man inte ser den matta kanten.

Sargen skall ju ännu filas lite lägre.


PLÖTSLIGT
knacka nån på fönstret. Det var Aron. Mamma hade varit efter honom till dagis och Amanda var också med. Dom stack sig in bara av och an när dom hade vägarna förbi. Nu hade  nalllen varit en timme i polertrumlarn så jag visa den åt Aron. Han tyckte den var fin. Han fick en öppnad påse med muminkarkkir. Jag satt den i en lite större genomskinlig plastpåse som han fick med sig när dom for hem. 
Hej då, Caro och Aron och Amanda!


NALLENS
kanter var lite vassa så Monsieur skulle inte ha godkännt dem. Så nu fila jag med hängborren och en gummi sak. Och efter det med polerstål. Sen polera jag den ännu en gång med rött vax och trissa och nu är den fin.

 Ingen finsilverfläck.

Och baksidan är mattpolerad. Den skall ännu få en rosett.


LITE ÖVER
fem till apoteket och Masurkka och sen middag och 30 dagar runt Ishavet. Nu när jag har bloggat får jag en fjärdedels fastlagsbulla och té och några sidor Kafka. Sen i säng.

07.30 opp i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar