onsdag 12 februari 2014

Båtmässan

Nångång efter ett kom vi iväg, men mässhallen är ju här nära så det tar inte många minuter att komma dit.

SJÖKORT

kollade vi först. Tanten var glad och vänlig och gav tipps och nu skall vi då beställa ett Pörtö-arkipelag kort och ett av Pörtö-Bodö i närbild. Sen gick vi vidare och kolla lite böcker.

 Nu tror alla att jag köpte den hät boken åt Aron, men nej. Den är åt mig   : )


I ÖVRE VÅNINGEN
titta vi lite på båtshakar, flytvästar, båtvax m.m. Biltema hade i princip allt och till ett billigt pris så vi far sen dit när våren kommer.

EN SJUKT FIN GPS

hitta vi sen. Mannen sökte in Pörtö och det gick bra att köra omkring utan att stöta på stenar. Nå, nu var det så att han ville sälja en lite mindre som var helt fin. Fanns int ännu i butiken. Ändå håka jag hemma att den har så liten ruta att man inte kommer att se stenarna. Jag räknar med att det blir den större. Hoppas bara att den ryms i min Terhi Nordic.

EN FIN FLYTVÄST
köpte Monsieur.

Och för att försäljarn också var finlandssvensk fick Monsieur "språkrabatt"    : )


GLASS
åt vi sen och sen kolla vi Terhi Nordic. D.v.s min fina fiskebåt. Monsieur hade en massa frågor och nu   blir det antagligen så att vi måst beställa räcken till båten. Så att man kan ta tag i den och kan fästa vilare. Nå, ei se mitään.

TRÄBÅTAR
blev det sen och sedan till Lidl. Vi behövde lite morgonmål. Skalpotis och kycklingbröst hade jag köpt redan i går. Sen såg vi på 30 dagar runt Ishavet och sen börja en film som jag såg lite början av, men som Monsieur fortfarande kollar.

I MORGON
på dagen Caro - Amanda besök och yoga på kvällen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar