torsdag 6 februari 2014

En enda bild idag.

GFH


FAMILJEN SALMINEN
mår bättre. Sande for på jobb och i samma väva hämta han hit fyra kassar med byke. Monsieur hade tvättstuga kl 10 så då dök också Caro, Aron och Amanda upp. Aron har varit hela veckan borta från dagis och Caro och Amanda ville inte föra bobbor till Babyrytmiken. Med jämna mellanrum gick Caro och mofa till tvättstugan. Jag var här med barn och en full tvättmaskin med underkläder, skjortor o.dyl.

AMANDA TOG EN LUR
så det tyckte jag att också Aron, Caro och jag kunde göra. Jag öppna "soffasängen" och tog fram tre dynor och så kom mamma och Aron dit och jag börja läsa en bok. Ändå blev det nu sen ingenting. Aron härja och mamma blev irriterad och jag sluta läsa. Aron och mamma gick bort och jag tror att jag faktiskt slumra lite.

YOGAN
gick ok. Där var bara två personer när jag anlände, men snart var vi åtta. Jag har ännu sjuk nacke så jag stod inte på huvu. Hem via Stockmann för att köpa en ny patron till vår Soda Streamer. Och i morgon igen frukostbesök. Caro, Aron och Amanda kommer efter vagnen och sen skall dom till Kimmis. Jag skall dammsuga.

NU
skall jag lägga mig ner med min sten. 
7min + 7min  + 7min och sen hela natten under dynan.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar