fredag 14 februari 2014

Jag var duktig i dag

Tog en perfekt stavpromenad till Javavägen tvåtiden. Gunnel hade bett mig komma och kolla hennes otroligt fina pappersprint. Hon ville att jag skulle säga vilka som var tråkiga. Vi var båda av exakt samma åsikt! Inkommande onsdag har hon träff  med en känd person. Ändå vill Gunnel inte berätta någonting för utomstående. Först bjöd hon på te´ och en sjukt god bulla. Sen kolla vi printrarna. Och som tack för att jag ville hjälpa henne fick jag denhär fina tavlan.

Rolig hund!  Stranden speglar sig i vattnet    : )

Från Javavägen då en stavpromenad till Musta. Klockan var någå 16.30 när Monsieur körde förbi mig. Det blev igen en stor ostoskärry. Plötsligt börja jag känna mig svag och svettig och konstatera att blodsockret sjönk. Antagligen hade jag gått för mycket. Nå, Jag köpte en cocis med socker som jag sen drack så där småningom.


Hemma blev det lever. T fick en GT - jag en whisky. Och levern blev igen otroligt god!

Filmen som kom på Teema verkade lite boring. T läser nu Husis och jag bloggar och om en stund tänkte vi se Permanent Vacation som vi har på dvd. En film från Jim Jarmusch - collection. Jag har sett den men inte Monsieur.


I morgon städ.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar