torsdag 13 februari 2014

Amanda

är min dammtrasa. När hon kryper omkring på golvet på torsdagarna när här städas på fredagen, blir hon helt dammig. Nu passa jag på att springa med dammsugarn innan dom kom. Caro och Amanda hade alltså varit på babyrytmik och råka anlända samtidigt me mofa som har  tvättstugesystem i dag. Jag hade redan avslutat min frukost men koka färskt kaffe åt Caro och mycket annat gott. 

RÖDA FINA PLASTKIPPOR
hade jag av nån orsak köpt från Clas Olsson. Våra gamla vita är kanske inte så fräscha fast jag nog  hade skurat dem i något skede. Kolla med Caro att kan man ännu använda dem, Nå jo väl tyckte hon.

 Men som hatt var dom ju roliga!

Elegant mamma. 


PROFESSOR ABC
var nånting som Caro kom ihåg att hon har haft och att den ännu borde finnas nånstans. Först sökte vi uppe på hyllan i en garderob och sen i skåpet i vårt sovrum och där hitta hon den.

Den går med batterier. Tänk att hon kom ihåg att hon har haft en sån.


SMÅNINGOM
for Monsieur iväg efter nytt filter till vår spisfläkt. Caro och Amanda gick efter Aron och jag fick en lur och efter det till yogan.

NACKEN
är fortfarande sjuk, men belöt strunta. Och nu tog det inte alls ont. Jag fråga om det var GB (ganska bra). Nej det var BRA, sa Monica.

STENTERAPIN
skulle vara sju dagar sa tanten. Ändå fortsatte jag ännu på tisdan och i går. Jag trodde det sku bli tio dagar, men nu är jag så trött att jag inte orkar. Härefter är stenen enbart under min dyna.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar