måndag 10 februari 2014

Marianne Faithfull

uppträder på Musikhuset på farsdag - söndagen den 9.11. Jag började morgonen med att beställa biljetter. Alltså efter dusch o.dyl. Sen satt jag här med Husis igen hur länge som helst medan Monsieur gick till Båtmässan.

IDAG I VERKSTADEN
fortsatte jag med Hannus ring. Det var frågan om att få kanterna jämna, finsilverfläckar bort, skråmor från inre sidan och sömmen bortpolerad. Det tog nog säkert en och en halv timme och så var den ännu en timme i polertrumlarn.


Men så här fin blev den.

STRAX EFTER FEM
var jag hemma och beslöt ta  en halvtimmes lur. Och samtidigt som jag vakna kom Monsieur hem från Båtmässan. Han hade igen träffat en hop Pörtöbor.

Efter middagen läste jag ett antal mejl och satte bilder på datorn. Jag satt en pikakone och tvättade den gula jumpern och lite annat. Jumpern får ni se i morgon.

KAFKA PÅ STRANDEN
måste jag läsa i går kväll så att jag hoppade över kapitlet han skrev om sig själv som femtonåring. Jag läste om den efterblivna Nakata som en elak hund hämta  hem till Johnnie Walker som Nakata slutligen slog ihjäl och följande dag regnade det fisk från himlen...

STENTERAPI
och i morgon igen uppgifter på stan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar