måndag 24 februari 2014

Idag i verkstaden

trodde jag att det sku gå bra, men tyvärr. Jag var där redan tiotiden. Sågade glatt och hurtigt en silvernalle.
 Men! När jag sku hamra in Emil blev det ett låååångt mellanrum mellan E och M så det var bara att såga en ny nalle.

 Här då den nya med bättre namn och ok mässingnos.

 Här är den polerad. Måste bara visa den här skojiga bilden    : )

Här ser man en finsilverfläck under L:et. Den skall jag åtgärda på onsdagen. Sen i polertrumlarn och sen är den färdig. Emils dop är på lördagen och Kalle får sitt fjärde gudbarn.

KRYSOKOLLA
infattningarna är nog ett problem. Jag fattar inte varför jag måste göra dem så spända. Liksom hallååå! Förminska ännu dom där sista sargarna. Idi! Och när jag lödde fast dem på bottenplattan får jag inte mera in stenen i dem. Jag skall ännu prova en juttu, men annars blir det väl att göra alla nya    : (

CARO, ARON och AMANDA
kom till min verkstad när Caro avhämtat Aron. Alla var på gott humör. Vi gick hem. Caro och Sande sku till butiken, men det tog tid innan Sande anlände. Och sen meddela han att deras rör skall åtgärdas i morgon åttatiden så hela porukkan utom Sande blev hos oss över natten. Först for Caro och Sande till Lidl och sen hem efter Caros loppissaker. 

Efter maten fick Aron ett Kinderägg och Amanda skratta och drog i mitt rufsiga hår.

I morgon för Caro Aron till dagis lite före nio och sen får man en kopp kaffe och sen far vi i väg till loppiset. Dom öppnar 10.00. Få se hur det går. Man skall dagligen fara dit och städa. Caro onsdag, jag torsdag och fredag och Caro lördag och sen är det fastlagssöndag. Då kanske dit kommer massor människor när det inte finns nån pulkkabacke   ; )

EN MASSA
uppgifter på stan i morgon efter lunchen.


2 kommentarer:

  1. ja alltså man får gå dit ock städa, man måste inte, men det blir lätt en stor boll av allt och då får man inget såldt. Så det är alltså bra att gå städa och kolla sin hylla dagligen :)
    H: tant bv

    SvaraRadera
  2. Nå jo, det var liksom det jag mena, men du svara på fel inlägg : )

    SvaraRadera