måndag 12 november 2012

INGEN VERKSTAD
förrän på onsdagen. Kl 14 uppgifter både idag och i morgon. Idag alltså till gumor med Gilla. Man fick ett glas skumppa   : ) Det var helt trevligt.
Och i morgon frissa kl 14.

INGA BILDER
från idag, men jag kan komma med tre små inlägg.  

GREY GARDENS
Ett par saker blev och störa mig från min påminnelse på lördagen. Nå förstås att jag inte nämnde tid och kanal. Men det var ju så att den äldre tanten var Jackie Kennedys mammas syster - alltså Jackies tant och den yngre tanten var hennes kusin. Puh att få det korrigerat. Men det som var mest humor var att jag inte hade sett den riktiga filmen som dom två filmarna hade gjort. Jag trodde inte mina ögon. Allt var ju exakt. Också utseendemässigt. Drew Barrymore som Little Edie Beale och Jessica Lange som Edith Bouvier Beale. I allafall den "riktiga" filmen kan man ännu se på Arenan.

ROBERT HELENIUS VANN
men inte med knock out  utan på poäng. Ilta Sanomats boxarredaktör Mikko Marttinen skrev om Helenius att när Sherman Williams "simpukkaisku" träffa honom  "horjui Helenius kun vapunaattona". Marttinen fortsatte att han känner Helenius så bra att om han blivit knockat sku han int ha fortsatt boxas.

SLUTLIGEN
På söndagen för en vecka sen när Aron var här och vi tog en tupplur tyckte mofa att jag sku sjunga en vaggsång. Jag hade sjungit en och en halv vers när Aron satt handen på min mun. Jag förstod vinken    : D


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar